Cum si-a propus Realitatea TV sa jigneasca crestinii in postul Pastelui. Iata de ce trebuie aruncati la cos Vintu si sclavii sai. BOICOTATI TOTAL TRUSTUL REALITATEA-CATAVENCU

Realitatea-Catavencu-KGB tine sa ne demonstreze cine sunt adevaratii stapani ai canalului, dupa ce deja revistuta lor ne obisnuise cu cel mai infame atacuri anti-crestine si anti-romanesti. In plin post al Pastelui, in cautare de scandal, trustul condus in acte de puscariabilul Sorin Ovidiu Vintu ne prezinta “conspiratii celebre”: “Mitul existentei istorice a lui Isus” (cu un “I”). Canalul in cauza, care, dupa ce l-a pierdut pe tovaraselul ateu Mircea Toma il ridica pe ecrane pe un alt animalut din aceeasi specie subdezvoltata, Remus Cernea, publica pe site un articol cu titlul de mai sus, nesemnat, deci asumat de intreaga cosmelie “Realitatea.net”, care se incheie in felul urmator:

“Mitul lui Hristos nu are însă suport în cercurile academice din lume, în rândurile cărturarilor biblici şi a istoricilor clasici. Nu este luată în considerare şi este văzută la pseudo-ştiinţă, fiind comparată cu alte teorii considerate ridicole care au apărut de curând: Pământul este totuşi plat, negarea Holocaustului şi falsa aselenizare.”

Nu este nimic de comentat. Dupa ce au vazut ca scad dramatic, pe toate planurile, din cauza lipsei credibilitatii, si au incercat sa se revigoreze printr-o infuzie cu femei si stiri desucheate bazate pe cuvantul cheie “sex”, sclavii lui Vintu si-au propus scandal, ceea ce creeaza atentie, ceea ce aduce accesari. Sa nu le dam satisfactie. Raspunsul nostru trebuie sa fie unul singur: Nu mai accesati niciodata Realitatea.net, nu mai vizionati niciodata postul Realitatea TV, stingeti televizorul (chiar aruncati-l) si boicotati toate produsele minciunii din Trustul Realitatea-Catavencu-KGB.

Basarabie, atentie ca tu urmezi la rand. Frati basarabeni, procedati intocmai!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “Cum si-a propus Realitatea TV sa jigneasca crestinii in postul Pastelui. Iata de ce trebuie aruncati la cos Vintu si sclavii sai. BOICOTATI TOTAL TRUSTUL REALITATEA-CATAVENCU”

  1. danutza says:

    multumesc ca ati abordat tema. ma cutremur de puterea satanei in zilele noastre. de cati adepti si-a facut. de starea de apostazie care prevesteste venirea antihristului. Dumnezeu sa va ajute!

  2. H.M. says:

    @danutza & v.roncea
    Anticristul este deja aici. Daca urmaresti activitatile din ultimii 10 ani ai lui SOV si ai celor din jurul lui, inclusiv ai celor din serviciile secrete ce il sustin, vei descoperi falsii profeti biblici, Antihristul, bestia etc. Activitatile despre care vorbesc nu se gasesc in ziare sau in stiri media, dar vei descoperii foarte multi oameni care sa-ti confirme “actiunile” acestora, care sunt identice cu cele descrise in Apocalipsa, inclusiv asasinatele acoperite de catre serviciile secrete romane. Cu alte cuvinte, acesti mizerabili au transformat Romania intr-o tara a Antihristului si a Satanei.

    Ai vazut ce a putut sa faca cu manastirea Caldarusani, acolo unde Vintu si-a facut casa?

  3. Daissy says:

    Puteti sa ma injurati, dar eu nu va problema chiar asa. Suntem in postul Pastelui, dar de ce sa-i amestecam pe jurnalisti aici. Ma rog, pe SOV. Ar fi prima data cand ni se toarna minciuni, ne prostesc, ca sa zic asa, cand suntem injurati, ca popor?
    Nu. Eu zic ca, mai trist este ca politicienii nostri, conducatorii nostri iubiti, se preocupa de tot felul de interese personale in loc sa aiba grija de, sa nu zic vorba mare, popor, de neam. Te ingrozesti cand vezi cu cata usurinta li s-a permis ungurilor, asa putini cati sunt la noi, sa-si “serbeze ziua nationala”! Cei care traiesc in Covasna nu sunt romani? Si cate posturi in guvern au capatat! Cum s-a putut asa ceva. Nu sunt o inversunata impotriva lor, dar daca tot traiesc in Romania… de ce n-o respecta. Si daca nu respecta Romania, cu a cui voie n-o respecta?
    Dupa cate stiam si in Grecia sunt minoritati, dar in acelasi timp toti sunt greci si n-au scoli separate, facultati etc.
    Cand danezul acela impertinent si-a permis sa ne faca pe toti criminali si necivilizati n-a obiectat nimeni. Ca uite asa ne stricam numele.
    Romanii n-au scrupule, a spus. De ce n-avem scrupule? Am si uitat cat de mult ne-au “injurat” italienii din cauza tiganilor. Mereu lasam de la noi si nu e bine, si cu ungurii la fel. Daca nu aveau deja scoli, facultati, sarbatori poate ne respectau mai mult.

  4. coco says:

    ce poti sa le ceri ateilor,care slujesc unor mafioti,NIMIC exact asta sunt si ei.

  5. Ptr. cei care se zbat sa afle ADEVARUL … cei care consuma alimente rafinate ca de exemplu zahar faina alba sarea care nu este de MARE si ulei rafinat chimicale euri multe ETC. , nu vor putea fi FERICITI !!! ptr. ca alimentele rafinate distrug NEURONII si Tesuturile de BAZA din corpul uman !!! cine are PUTEREA sa inteleaga va intelege !!! ce vedeti pe la tv este si mult teatru ptr. MANIPULARE !

  6. nikiforos says:

    Nu ma mai surprinde nimic din societatea infecta in care traim ,…..adica asa societate infecta asa oameni infecti care se ridica cu asa zisa lor desteptaciune putreda sa jigneasca 2000 mii de ani de crestinism si cel mai rau lucru pe Dumnezeu .Oare cu ce drept se ridica astfel de oameni de nimic sa jigneasca pe Dumnezeu si pe urmatorii Lui . Referitor la acest post TV nu pot spune decat ca este unul de proasta calitate daca se preteaza la asa oameni de joasa speta doar pentru a creste o amarata de audienta …. intotdeauna te uiti la creierul unei organizatii ,….daca el este putred atunci toata organizatia ta este putreda …..

  7. Daniel says:

    In primul rand, observ apetitul formatorilor de opinie rasati in a lansa astfel de teme, invariabil, inaintea unor mari sarbatori crestine: concluzia – o ofensiva a tagaduirii lui Cristos!

    In al doilea rand, corifeii semidocti ai un astfel de act de batjocura urmaresc inrteresati dezbaterea iscata de gestul lor: cel mai convenabil pentru ei ar fi ca cineva sa vina cu dovezi istorice, care cica nu exista si de aici q.e.d…. Numai ca Josef Flavius a relatat despre Iisus Cristos, nu ca asta ar avea vreo importanta pentru credinciosi, fiindca credinta nu are nevoie de dovezile unor cronicari! Biblia sta de marturie, ea este Cuvantul, ea este Iisus Cristos.

    In al treilea rand, constat ca piesa de teatru cu aluzii pornografice la adresa lui Iisus Cristos si a ucenicilor sai, scrisa de alina mungiu pipidi nu e deloc un accident – e doar o politica tot mai vizibila dusa de slugoii Satanei de pretutindeni! Vai de ei, bietii angajati ai trustului de mai sus, care pentru un blid plin si un motor ar vinde-o si pe mama lor, care i-a nascut.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova